Wordpreshu’ de pe weblog

Cica s-a dat drumul la Weblog.ro.  E o barfa, toti vorbesc despre el, dar nu e nicaieri. Printr-o minune l-am prins disponibil ieri seara. O mare frectie. Au implementat platforma gratuita wordpress multi-user pe serverele lor; care platforma e facuta  pentru neinitiati. De ce le-a luat atata tastatorilor de la weblog s-o implementeze, si de ce atatea caderi de servere si indisponibilitati ale blogurilor, nu inteleg. Si nu mai inteleg de ce as folosi wordpress pe weblog, cand pot sa folosesc wordpress pe wordpress?! Pentru ca are exact aceeasi interfata de administrare ca un blog de wordpress. Deci, unde e noutatea, deosebirea care te atrage pe platforma weblog?

Reclame

8 comentarii

 1. deosebirea consta in faptul ca pe weblog, indiferent ce interfata ar implementa – tot ca in triunghiul bermudelor o sa navigam… 😀 si asta ne place, nu? sa ne dispara insemnari, sa ne vaitam, sa nu ne mai gasim blogu’ sau capu’… pentru ca in fond suntem niste masochisti!
  asa ca de ce sa stai cuminte pe WP unde totul merge struna, cand poti sa te plangi o data la doua zile pe weblog, si sa faci tensiune …. adrenalina sa creasca, e ca un fel de simulare pt apocalipsa… 😀 😀 😀

 2. cred ca are dreptate unicornu’. cu toate caderile alea de servere mai gaseste omu motiv de socializare. se aduna pe cate un blog si incep sa se planga de situatie 🙂

 3. Stau si ma intreb daca asta e masochism sau sadism. Asa ne adunam si socializam noi, oamenii, la diverse catastrofe. Creca si dupa sfarsitul lumii din 2012 si ceva o sa stam la o mica sueta pe weblog, hi-5, cafenelele din Dorobanti sau O-tv. Ori ne place raul nostru, ori al altora.

 4. se pare ca raul e tot ce ne mai apropie zilele astea… al nostru, al altora…
  si cum in definitiv suntem doar niste animale sociale… here’s your answer!

 5. daaaa
  oare cine zicea asta? vai, am uitat
  zicea cineva intr-o carte ca azi oamenii comunica prin probleme ;D

  vai o sa mor dc nu-mi amintesc. tre sa iau la rand toate cartile citite lately. noroc ca lately am stat mai mult pe bloguri si n-am citit prea multe :))

 6. Pashol la lectura, M-ule.

 7. vai am gasit in dex ca e peiorativ

  bai, ce-are toata lumea cu mine??

 8. pashol? hai ca nu il folosisem peiorativ.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s